Jeni i sëmurë dhe pa dokumente?

Medinetz Ulm është një qendër mjekësore këshillimi dhe ndërmjetësimi për personat pa dokumente, pa sigurime shëndetësore apo pa leje qëndrimi, për refugjatët dhe të pastrehët që nuk kanë akses në kujdesin mjekësor në Gjermani ose e kanë të kufizuar.

Ne mundësojmë lidhjen falas dhe në mënyrë anonime me mjekët, të cilët mund të kryejnë trajtimet e nevojshme. Asnjë informacion nuk i kalon autoriteteve qeveritare.

Gjithashtu ne ofrojmë trajtim për personat që banojnë jashtë Ulmit.

Nëse keni nevojë për kujdes mjekësor, ju lutemi na kontaktoni në:

[email protected]
+49 1577 0377991

Këshillimi ynë i hapur mbahet çdo sekondë të enjten nga ora 18:30 – 20:00. Nuk keni nevojë për një takim, thjesht paraqituni. Datat e ardhshme mund t’i gjeni këtu: http://www.medinetz-ulm.de/sprechstunde/

Adresa e orareve zyrtare:

Medinetz Ulm e.V.
Frauenstraße 123
89073 Ulm

Hyrja për në zyrë gjendet në godinën në të majtë të ndërtesës kryesore të Kryqit të Kuq Gjerman (DRK).

Ju mund të na kontaktoni për të lënë një takim jashtë orareve normale zyrtare.

Diese Website verwendet Cookies, um Ihnen alle Inhalte korrekt darstellen zu können. Mit der Nutzung dieser Website erklären Sie sich damit einverstanden. Mehr Informationen

Diese Website ist so konfiguriert, dass vorhandene iframes, eingebettete Videos und Skripte blockiert werden, sofern Sie nicht auf "Akzeptieren" klicken. Es wird jedoch ein Session-Cookie angelegt. Einige Inhalte, beispielsweise Karten von Google Maps, können ohne diese Zustimmung nicht korrekt dargestellt werden. Weitere Informationen zu den Cookies auf dieser Website finden Sie in unserer Datenschutzerklärung.

Schließen